fbpx
Сьогодні
13:52 07 Січ 2022

Киян запрошують на воркшоп, присвячений відродженню озера Вирлиця

Фото: facebook/malakhov.yura

У Києві організовують воркшоп, присвячений відродженню озера Вирлиця. Захід відбудеться 16 січня і передбачає онлайн-знайомство, екскурсію територією навколо озера та одноденний воркшоп.

Про це повідомляють організатори у Фейсбук.

Зазначається, що майбутнє Вирлиці – це можливість активних містян та експертів створити концепцію відродження території довкола озера Вирлиця, яка б задовольняла потреби всіх киян, що нею користуються.

Мета – спільно з фахівцями розробити найкращий варіант майбутнього для Вирлиці і заново відкрити її для містян, зберігши природну цінність озера та зеленої зони навколо нього.

Форматом заходу передбачене онлайн-знайомство, попередня екскурсія територією (тривалістю близько 2-3 годин) та одноденний воркшоп.

До участі запрошуються як архітектори, урбаністи, екологи, так і всіх небайдужі громадяни, які хочуть долучитися до напрацювання майбутніх перетворень.

Організатори воркшопу – спільнота «Екопарк Вирлиця» та Центр урбаністичних студій.

Вхід на події здійснюється за наявності сертифікату про вакцинацію від COVID-19 або негативного ПЛР-тестування. Реєстрація на подію триває до 7 січня 2022 року за посиланням.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: