fbpx
Сьогодні
08:51 04 Січ 2022

Ізраїль відкриває кордони для іноземних туристів, але є умови

Ізраїль заявив у понеділок, що з 9 січня відкриє кордони для іноземців зі 199 "помаранчевих" країн за умови підтвердження в них вакцинації чи одужання від COVID-19.

Про це повідомляє Reuters.

Ізраїль прийматиме іноземців з країн "середнього ризику", частково скасувавши заборону, введену наприкінці листопада через поширення варіанту Omicron.

Зміни свідчать про те, що уряд прем'єр-міністра Нафталі Беннета бачить переваги у скасуванні обмежень на подорожі, які "знищили зимовий туризм".

У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що з 9 січня іноземні мандрівники з 199 "помаранчевих" країн будуть прийматися, якщо вони мають підтвердження, що вакциновані або одужали від COVID-19.

До "помаранчевих" країн належать Австралія, Італія та Ірландія.

Міністерство рекомендувало зарахувати до цього ж списку ПАР, Нігерію, Іспанію, Португалію, Францію та Канаду серед 16 країн, які належать до "червоних" з високим ризиком COVID-19.

Сполучені Штати, Великобританія, Об'єднані Арабські Емірати, Ефіопія, Танзанія, Мексика, Швейцарія і Туреччина залишаються в "червоному" списку Ізраїлю, повідомило міністерство охорони здоров'я.

Туристи з цих країн потребують попереднього спеціального дозволу від Ізраїлю для в'їзду.

Ізраїль також скоротив терміни самоізоляції для людей, які мали контакт з носіями COVID-19, стурбований тим, що масовий карантин може паралізувати економіку.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: