fbpx
Сьогодні
10:58 03 Січ 2022

В Ізраїлі почали колоти четверту дозу covid-вакцини

Ізраїль схвалив масштабне застосування четвертої дози вакцини від коронавірусу: тепер усі люди віком від 60 років, а також медичний персонал повинні пройти ще одну вакцинацію.

Про це заявив глава ізраїльського уряду Нафталі Беннет, якого цитує DW.

Міністерство охорони здоров'я затвердило дозвіл на це через поширення омікрон-варіанту коронавірусу. Ізраїль став однією з перших країн у світі, де було введено четверту дозу вакцини від COVID-19: спочатку для людей з ослабленою імунною системою, незабаром кампанія вакцинації була поширена на мешканців будинків для людей похилого віку та пацієнтів геріатричних центрів в Ізраїлі.

Згідно з оприлюдненим у неділю повідомленням ізраїльської влади, за останні сім днів кількість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією зросла в країні на 195 відсотків порівняно з попереднім тижнем. У неділю протягом 24 годин було виявлено 4206 випадків зараження.

Беннет попередив, що незабаром кількість заражень може зрости до "50 000 випадків на добу". Прем'єр-міністр Ізраїлю закликав усіх дорослих та дітей у країні пройти вакцинацію проти коронавірусу.

Із 9,2 мільйона мешканців Ізраїлю понад чотири мільйони вже отримали три дози вакцини від коронавірусу.

З початку пандемії в країні було зареєстровано майже 1,4 мільйона випадків зараження COVID-19, з яких 8244 закінчилися летально.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: