fbpx
Сьогодні
09:58 03 Січ 2022

У Херсоні побили депутата від "Євросолідарності": що сталося

У Херсоні 1 січня побили депутата міськради від партії "Європейська солідарність" Ігоря Осауленка після того, як чиновник зробив зауваження через кидання петард.

Про це повідомляє депутат Херсонської міської ради Іван Глухов у Facebook.

Ігор Осауленко розповів поліціянтам, що з двома товаришами йшли дорогою між багатоповерхівками. В цей час з балкона одного з будинків троє невідомих стали кидати петарди.

Як повідомили у поліції, на цьому ґрунті виникла словесна перепалка. Згодом невідомі наздогнали на вулиці депутата з його товаришами. Конфліктна ситуація продовжилася, в результаті депутат отримав кілька ударів по обличчю, після чого нападники зникли в невідомому напрямку.

Наразі поліціянти вже встановили особу одного з трьох невідомих, причетних до побиття депутата, вживаються заходи щодо встановлення його місцеперебування та доставлення в управління поліції.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України "Умисне легке тілесне ушкодження". Триває досудове розслідування.

Довідка

Ігор Осауленко – депутат Херсонської міськради від партії "Європейська солідарність", волонтер, учасник бойових дій на сході України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: