fbpx
Сьогодні
21:27 01 Січ 2022

Супутниця Гарбарука Тишкун розповіла, як опинилася на зустрічі у Львівській міськраді

Супутниця ексзаступника міністра освіти Ігоря Гарбарука Христина Тишкун, яка прийшла на зустріч до Львівської міськради у відвертій сукні, заявила, що вона хоче «боротися з тим, з чим борються зараз жінки».

Про це повідомляє ТСН.

«Я хочу боротися з тим, з чим боряться зараз жінки. Я називаю свою сукню протестом. Мене зачіпає з точки зору гендерної нерівності і проявів сексизму, з яким я стикаюся постійно. Мене оцінюють по моєму зовнішньому вигляду», — сказала вона.

Тишкун заявила, що поїздка до Львова була її ініціативою.

«Я сама зі Львова, і напередодні католицького Різдва я хотіла провести час із друзями. Ігор Миколайович поїхав на зустріч. Я не брала участь у жодних перемовинах. Скажу чесно, хотіла подивитися на Андрія Івановича (міського голову Львова – Ред.), він мені завжди імпонував, він мені цікавий як особистість, як професіонал своєї справи. Хотіла познайомитися і зробила фото», – сказала вона.

За словами Тишкун, вона не держслужбовець і не працівник Міністерства освіти.

«До Львова я їхала не на офіційний візит і ніколи не була помічницею заступника міністра. Ми з Ігорем Миколайовичем працювали над спільним проєктом, він був головним ідеологом цього проєкту і куратором. Я була пов'язана з цим проєктом з боку медійності і комунікації, а не як його працівник», – сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: