fbpx
Сьогодні
13:50 31 Гру 2021

Саакашвілі привітав усіх з Новим роком і розповів про позашлюбну доньку

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі після переведення з військового госпіталю в Горі в руставську в'язницю привітав усіх з Новим роком і повідомив, що у нього є донька Еліс-Марія.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Привіт з в'язниці Руставі, фізично слабкий, але морально мужній! Боротьба за волю Батьківщини та гідне майбутнє нашого народу триває!" – наголосив Саакашвілі.

Він також вперше публічно визнав, що у нього є донька Еліс-Марія Саакашвілі.

позашлюбна донбка саакашвілі

"Це перший новий рік, коли я сиджу у в'язниці, але я намагався зберегти оптимізм і знайти в ньому зерно доброти. Так, з іншого боку, цього року перший рік, коли на екрані телевізора зі сцени зустріли найменшу учасницю новорічного концерту "Головного каналу" Еліс-Марію Саакашвілі", – написав політик.

Як повідомлялось, у ніч на 30 грудня Саакашвілі вивезли з лікарні у Горі до в'язниці у місті Руставі. За словами члена парламентської фракції "Слуга народу" Єлизавети Ясько, о 2-й годині ночі за грузинським часом його повалили і в наручниках вивезли у в'язницю в Руставі.

Імені матері своєї доньки він не назвав, але раніше у ЗМІ повідомляли, що у відомої грузинської співачки Софо Ніжарадзе народилася донька, яку назвали Еліс-Марія. Дівчинка народилася у червні 2020 року, а сама співачка проживає у США.

За інформацією грузинських ЗМІ, у 2014 році Саакашвілі придбав у Нью-Йорку квартиру вартістю $2 млн для своєї давньої знайомої Ніжарадзе.

Поки невідомо, чи відвідає Ніжарадзе свого громадянського чоловіка у в'язниці у Руставі. Але раніше його не раз відвідувала українська громадянська дружина, нардеп від партії Слуга народу Єлизавета Ясько.

Щодо офіційної дружини Саакашвілі Сандри Руловс, то поки відомо, що вона жодного разу його не відвідувала там. Зі свого боку Саакашвілі заявив у жовтні, що вони розлучилися. Але ця новина стала абсолютною несподіванкою для Рулофс.

Довідка

1 жовтня прем'єр Грузії заявив, що експрезидент Міхеіл Саакашвілі заарештований і переведений до пенітенціарної установи.

2 жовтня стало відомо, що Саакашвілі оголосив у в'язниці голодування та назвав себе політв'язнем.

8 листопада Міхеіла Саакашвілі вивезли з в'язниці гелікоптером. Його перемістили до медзакладу для обвинувачених і засуджених.

18 листопада лікарка, яка оглядала Саакашвілі, повідомила, що він втратив свідомість у тюремній лікарні після зустрічі з адвокатами.

20 листопада Саакашвілі припинив голодування.

27 грудня після завершення лікування у військовому шпиталі, Саакашвілі не підкорився вимогам працівників пенітенціарної служби про переведення до Руставської в'язниці. На емоційному фоні у нього виникли перепади тиску.

У МЗС України заявили що стан здоров'я Саакашвілі не дозволяє переводити його з лікарні до в'язниці.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: