fbpx
Сьогодні
Новини компаній 11:17 31 Гру 2021

8 лайхаків для розробки ефективного сайту від дизайн агентства "Nixwood Україна"

Якщо ви вирішили почати новий рік з вихлду в онлайн-простір та хочете розробити сайт, для того, щоб збільшити обсяги заробітку, наші лайфхаки допоможуть зробити ваш сайт успішним.

За статистикою 90% існуючих сайтів, зроблені, нажаль, для галочки, тому що розробники не врахували найважливіші вимоги SEO. Веб-дизайн агентство "Nixwood Україна" розкриває 8 лайфхаків для успішного створення сайту, який буде приносити гроші своєму власнику. "Nixwood Україна" – це американо-українська агенція веб-дизайну, яка розробила більше 1000 сайтів на CMS WordPress для американського та українського ринку. Тож беріть до уваги лайфхаки та використовуйте їх при розробці ефективного сайту:

  1. Адаптація під екрани мобільних пристроїв. Ваші клієнти дедалі рідше використовують ноутбуки та десктопні комп'ютери для пошуку в інтернеті. В минулому році доля трафіку з мобільних сягнула 90%. Душе важливо адаптувати дизайн сайту під всі пристрої.
  2. Інтегрованість з всіма месенджерами. Юзерам комфортніше використовувати месенджери для придбання товарів і послуг на вашому вебсайті та для спілкування з адміністратором чи диспетчером. Переконайтесь, що ваш сайт інтегровано з максимальною кількістю месенджерів задля комфорту ваших потенційних покупців: Тelegram, FB, Viber
  3. Оптимізація швидкості завантаження. Насправді є дуже істотною вимогою SEO, бо якщо вебсайт не завантажується протягом 2 сек. ваш користувач скоріше за все залишить сторінку. Тому ця опція повинна бути перевірена за допомогою Google PageSpeed Insights та полагоджена, якщо час завантаження буде більше.
  4. Нажаль, але Email маркетингу вже відмирає та уступає місце спілкування в месенджерах. Якщо в минулому році ступінь відкриття email в деяких нішах був лише 4%, в 2022 році цей відсоток буде тільки зменшуватись. Збирайте в базу даних номери телефонів клієнтів та заохочувайте підписуватись на ваші канали в месенджерах.
  5. Унікальність фото контенту – найважливіша. Алгоритми Google та Yandex, коли  сканують фото одразу розрізняють їх на унікальні та вкрадені. Можна купувати фото на фотостоках: Pixabey, Freepik, Shutterstock. Але ми рекомендуємо робити фото саму. Тоді це буде ще одна перевага вашого сайту, бо унікальні фото можуть вийти в топ пошуку Google. А це принесе на сайт багато трафіку.
  6. Популярність відео контенту буде тільки зростати. Заводьте блог, знімайте відео ютьюб та інтегруйте Youtube відеороліки з свого каналу у сторінки вашого вебсайту.
  7.  Створюйте блог та публікуйте в ньому цікаві статті з унікальним контентом. Зараз існування блогу на сайті, де ви регулярно розміщуєте статті не менше ніж 2000 символів, допомагає підіймати ваш сайт у пошуковій видачі. Унікальність статті повинно перевіряти Etext.ru, Text.ru, Advego.com, Smallseotools.com. Здійснювати продажі вам допоможуть спливаючі смарт-банери. Наше агентство "Nixwood Україна" робить для кожного клієнта в його блозі систему смарт-банерів.
  8. Зростає значення Google відгуків. Збирайте відгуки та розміщуйте їх на своєму вебсайті. Команда "Nixwood Україна" легко інтегрують Google відгуки на будь-які сторінки вебсайту.

Nixwood Украина

У Новому 2022 році бажаємо вам розробити успішний сайт та збільшити ваші продажі онлайн. Звертайтесь до агентства "Nixwood Україна" https://nixwood.com.ua, ми з радістю проконсультуємо вас та зробимо класний сайт швидко та якісно. Ціни на наші сайти починаються від 199 у.о. за односторінковий вебсайт на CMS WordPress з блогом та всіма вищепереліченими фічами.

Фішки від Nixwood Україна 

Якщо ви займаєтесь бізнесом або розвитком персонального бренду, колись повстане питання щодо створення корпоративного сайту, онлайн-магазину, сайту-візитки чи лендінгу. Це надає змогу будь-якому бізнесу бути відкритим для користувача 24/7.

Події останніх років вплинули на масштабування бізнесу в онлайн-просторі. Значення наявності сайту збільшилось в рази. Онлайн бізнес мінімізує витрати на персонал, допомагає комунікувати з клієнтами та робить бренд відомим.

Звертайтесь до команди "Nixwood Україна" та отримуйте переваги від співпраці:

  • Вартість сайту від 199 у.о.;
  • Всі тексти та фото будуть унікальні;
  • Півроку хостингу у подарунок;
  • Термін розробки сайту від 1 доби;
  • Адаптивність під будь-які мобільні пристрої;
  • Посилання на ваш сайт (сніппет) буде зроблений правильно;
  • Отримайте відео інструкції щодо подальшого самостійного керування контентом, у адмін панелі CMS WordPress це легко зробити;
  • Підключення кошику, платіжних систем, CRM, Google Analytics;
  • Технічна підтримка за домовленістю.

Привітання з новим роком від "Nixwood Україна"

Nixwood Украина

Веб-дизайн агентство "Nixwood Україна" вітає всю українську спільноту з Новим 2022 роком. Бажаємо бути успішними та щасливими. 2022 рік – це рік, в якому стає дуже важливим розвиток творчого потенціалу кожної людини, вміння використовувати новітні технології та пристосовуватись до нового світу. Бажаємо вам починати новий рік з позитивних вайбів та завжди отримувати бажане.

Давайте працювати для того, щоб робити цей унікальний світ краще.

З Новим роком,

Ваша команда "Nixwood Україна"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: