fbpx
Сьогодні
21:14 30 Гру 2021

Закарпатські рятувальники отримали сучасне водолазне обладнання

Фото: ДСНС

Напередодні нового року група водолазно-рятувальних робіт ДСНС Закарпаття отримала нове спеціальне технічне обладнання та спорядження

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Це стало можливим завдяки участі в Програмі підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, що реалізується Асоціацією "Єврорегіон Карпати – Україна" за фінансової підтримки Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської і Чернівецької обласних рад.

Партнерами Головного управління ДСНС Закарпаття в проєкті "Вирішення аварійних проблем на воді та під водою" є громадська організація "Платформа розвиткових проєктів "Пріоритет""та Оноківська територіальна громада Ужгородського району.

Завдяки отриманому фінансуванню, а це понад 400 тисяч гривень, відтепер закарпатські рятувальники зможуть ефективніше рятувати людей на водоймах. У них тепер у їхньому розпорядженні найсучасніші засоби.

А це: надувний моторний човен, підвісний двигун до човна, алюмінієвий човен з причіпом, 4 комплекти автономних водолазних апаратів на стисненому повітрі, компенсатори плавучості, гідрокостюми«сухого» та «мокрого» типів, 4 комплекти плавця, повітряний компресор, підводні ліхтарі та рятувальний інвентар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: