fbpx
Сьогодні
18:15 30 Гру 2021

На Львівщині перевірять всі медзаклади на справність кисневих систем

Фото: З відкритих джерел

На Львівщині медичні заклади перевірять на справність кисневого обладнання

30 грудня відбулось засідання обласної комісії ТЕБ і НС щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій в медзакладах Львівщини, повідомляється на сайті Львівської ОДА

Передумовою засідання став нещодавній нещасний випадок, який трапився в одній з лікарень Косова, Івано-Франківської області.

Учасниками засідання стали керівництво Львівської ОДА, керівники структурних підрозділів, представники ДСНС, Держпродспоживслужби та Держпраці.

"Використання складних технічних пристроїв, у тому числі кисневих станцій та кисневих мереж, потребують постійного нагляду.  Це обладнання використовують в понад 20 закладах охорони здоров'я. Важливо, щоб усі заходи безпеки постійно дотримувались, техніка була в належному стані, щоб не допустити людських жертв", – акцентував заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

"Ми зобов'язали усіх керівників медичних установ провести інспектування усіх кисневих мереж на місцях. Окрім того, потрібно зробити ревізію резервних та автономних джерел електроживлення", – зауважив директор департаменту охорони здоров'я Орест Чемерис.

Нагадаємо, що 28 грудня у палаті реанімаційного відділення Косівської центральної районної лікарні, що в Івано-Франківській області, сталась пожежа. Загинули три людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: