fbpx
Сьогодні
16:42 29 Гру 2021

Поліцейські на Донеччині вилучили понад 12000 пачок контрафактних цигарок

Фото: Національна поліція

У Мирнограді поліція вилучила зі складського приміщення тютюнові вироби з підробленими марками акцизного податку

Про це повідомляє пресцентр МВС.

Також в прифронтовому Торецьку припинили сімейний «бізнес» з продажу нелегальних цигарок.

Загальна сума вилученого склала близько 700 тисяч гривень за цінами «чорного» ринку.

У результаті санкціонованого обшуку співробітники Покровського районного управління поліції ліквідували склад контрафактних сигарет у місті Мирноград. Вилучено 11 180 пачок з підробленими марками акцизного податку.

Вирішується питання щодо притягнення власника нелегального товару до відповідальності за статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення.

цигарки контрабанда

Фото: Національна поліція

Торецькі поліцейські викрили подружжя, яке організувало торгівлю тютюновими виробами сумнівної якості без марок акцизного податку. Злочинний бізнес припинено дільничними офіцерами поліції.

Встановлено, що протягом 2021 року 36-річна жінка та її чоловік, мешканці селища Залізне, що поблизу Торецька, збували в одному з місцевих магазинів контрафактні цигарки за цінами нижче ринкових.

Під час обшуків за місцями збуту й зберігання тютюнових виробів виявлено та вилучено понад 1000 пачок сигарет. Вилучений товар спрямовано для проведення експертизи.

Нагадаємо, що на Донеччині триває всеукраїнська операція «Акциз» щодо протидії правопорушенням в сфері реалізації підакцизних товарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: