Новини

МЗС представило нову онлайн-платформу для супроводу українського експорту

Міністерство закордонних справ представило нову онлайн-платформу NAZOVNI для консультації дипломатами бізнесу та супроводу українського експортера.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, повідомляє Укрінформ.

«Що таке NAZOVNI? Це зрозуміла бізнесу система врегулювання відносин з клієнтами СRN. Ми намагаємося говорити мовою бізнесу, щоб пропонувати їм зручні формати. З впровадженням системи NAZOVNI МЗС повністю оцифрує цілу політику – економічну дипломатію. Це перша політика, яка буде віддана цифровізації», – сказав він.

За словами Кулеби, NAZOVNI – це відкрита онлайн-платформа, яка пропонуватиме консультації для кожного бізнесу і особистого менеджера, по суті співробітника посольства у відповідній країні. МЗС супроводжуватиме українського експортера на кожному етапі від подання ним документів і до укладення контрактів на постачання продукції.

Відтак, представник бізнесу зможе заходити на веб-ресурс за посиланням та заповнювати анкету. Дипломати визначатимуть ступінь готовність, для експорту, потенційний ринок, або потенціал бажаного ринку, обирають модель роботу, а далі готуватимуть план дій та проводити експортера по всіх етапах.

«Відтепер це головний інструмент просування українського експорту закордон через українські посольства», – підкреслив Кулеба.

Система автоматично відправлятиме інформацію у відповідні посольства; як експортери, так і дипломати матимуть власний кабінет.

Глава МЗС зауважив, що в міністерстві бачитимуть всю інформацію, аналізуватимуть її, робитимуть висновки. Він висловив переконання, що система, створена за дорученням Президента Володимира Зеленського, дозволить зробити український експорт справді масовим.

Свіжі дописи

  • Новини

Лідер Китаю прибув до Угорщини, обговорить Україну та інфраструктуру, – ЗМІ

Президент Китаю Сі Цзіньпін ввечері в середу прибув до Будапешта після візитів до Франції та… Читати більше

Thursday May 9th, 2024
  • Новини

У Верховній Раді зареєстрували постанову про звільнення Кубракова

У Верховній раді зареєстрували проєкт постанови про звільнення Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення… Читати більше

Thursday May 9th, 2024
  • Новини

На Дніпропетровщині війська рф зранку вдарили по Нікополю: 2 загиблих, 2 поранених

Внаслідок ранкового ворожого обстрілу Нікополя Дніпропетровської області загинуло дві мирні людини, ще дві постраждали. Про… Читати більше

Thursday May 9th, 2024
  • Новини

ЗСУ за минулу добу знищили ще 1300 окупантів та 35 ББМ

Минулої доби, 8 травня, Сили оборони ліквідували ще 1300 загарбників, таким чином загальні втрати російських… Читати більше

Thursday May 9th, 2024
  • Новини

Генштаб: на фронті впродовж доби відбулося 146 бойових зіткнень

Війська російської федерації збільшили кількість атак практично на всіх напрямках. Загалом на фронті впродовж доби… Читати більше

Thursday May 9th, 2024
  • Новини

У росії кажуть про удари по Бєлгороду та атаку дронів на нафтобазу на Кубані

У ніч проти 9 травня в російському Бєлгороді пролунали кілька вибухів та сталися пожежі у… Читати більше

Thursday May 9th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.