fbpx
Сьогодні
11:24 28 Гру 2021

Нардеп від "Слуги народу" Ковальов купив "4 канал"

Народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов купив у екснардепа Дмитра Добродомова "4 канал".

Про це пише "Українська правда" посилаючись на дані з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та працівників каналу.

Співрозмовники видання у телеканалі розповіли, що Ковальов був на новорічному корпоративі "4 каналу", його представили колективу як нового власника. Нардеп під час свята підписав з менеджментом угоду про невтручання у редакційну політику.

Ковальов в коментарі розповів, що незабаром оприлюднить офіційну позицію з цього питання.

Згідно з відкритими даними ТОВ "ТРК "ІНТЕРРАДІО", засновником юридичної особи є Олексій Ковальов, частка його власності 100%. Сума статутного фонду вказана 4 363 511 грн.

Кінцевими бенефіціарними власниками телеканалу, які "мають прямий вирішальний вплив" є Іван та Наталія Ковальови, ймовірно, батьки "слуги народу".

Як повідомляв "4 канал", у лютому 2021 року Добродомов став співвласником та директором каналу. Сам Добродомов не коментує дану інформацію.

Пізніше нардеп "Слуги народу" Олексій Ковальов підтвердив PavlovskyNEWS, що купив "4 канал" і став його одноосібним власником. Сьогодні-завтра інформація про це має з'явитися у реєстрі

За словами Ковальова, угода планувалася близько року. Спершу був монолог із власниками, які не поспішали з продажем, а далі вже розпочався діалог. Сума угоди не розголошується. В канал планують інвестувати гроші, але поки що теж немає точних цифр, оскільки ведуться переговори. Ковальов стверджує, що телеканал – самоокупний.

Нардеп уточнив, що канал буде інформаційно-розважальним, і на ньому залишиться проукраїнська позиція та контент. Новини мають подаватися об'єктивно з думками всіх сторін. Ковальов хоче, щоб усі політичні сили були представлені на каналі. Якщо там буде і влада, і опозиція, то і канал дивитимуться, вважає Ковальов. Докладніше питаннями телеканалу нардеп планує зайнятися вже після новорічних свят.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: