fbpx
Сьогодні
21:10 28 Гру 2021

Мінфін: Працівники заводу "Антонов" зможуть отримати житло у рамках держпрограми "Доступна іпотека 7%"

Тристоронній Меморандум сьогодні, 28 грудня 2021 р., підписали ДП "АНТОНОВ", ПАТ АБ "Укргазбанк" та Фонд розвитку підприємництва (ФРП), який реалізує політики Мінфіну щодо підтримки населення та розвитку бізнесу

Метою Меморандуму є організація співпраці для здешевлення вартості іпотечних кредитів на придбання житлової нерухомості співробітниками ДП "Антонов" у рамках державної програми "Доступна іпотека 7%", повідомляє преслужба Мінфін.

Підписання Меморандуму відбулося під час церемонії викочування літака Ан-178-100Р № 001. Це важливий етап виконання державного замовлення на постачання трьох таких літаків для потреби ЗСУ.

Заступник Міністра фінансів України з питань європейської інтеграції Юрій Драганчук привітав працівників ДП «Антонов» із визначною подією.

"Одним із завдань Міністерства фінансів є створення умов для забезпечення громадян України житлом. Підписаний сьогодні Меморандум між ДП «Антонов», Укргазбанком та Фондом розвитку підприємництва, дозволить працівникам заводу придбати житло в іпотеку не лише під 7%, але й з додатковими пільговими умовами», – зазначив Юрій Драганчук.

Нагадаємо, що Державну програму «Доступна іпотека 7%» розроблено Мінфіном за ініціативою Президента України з метою здешевлення вартості іпотечних кредитів для широкого кола громадян.

Запуск програми відбувся 01 березня 2021 р. і має додаткові цілі розвитку іпотечного ринку країни та стимулювання будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: