fbpx
Сьогодні
10:55 27 Гру 2021

"Слуга народу" почистить ряди місцевих депутатів, списки "на виліт" вже готують, – Шуляк

Партія "Слуга народу" має намір на початку лютого 2022 року ухвалити перші рішення щодо застосування імперативного мандату до місцевих депутатів від політсили.

Про це заявила голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк в інтерв'ю агенції "Інтерфакс-Україна".

"Наступного року обов'язково застосовуватимемо імперативний мандат до місцевих депутатів. На сьогоднішній день усі обласні організації готують відповідні списки. Вони їх підготують цього року, тобто щоб уже в січні-лютому 2022-го ми могли застосувати цю процедуру. Думаю, вже на початку лютого будуть відповідні рішення: їх ухвалять обласні організації, а затвердить керівництво партії. Це серйозна санкція, тому в кожному конкретному випадку ретельно вивчатимемо, перш ніж ухвалити остаточне рішення", – сказала Шуляк.

Вона наголосила, що існує певна юридична процедура застосування імперативного мандату, тому для повного розуміння ситуації на місцях обласні організації й отримали завдання підготувати список осіб, які стануть кандидатами "на виліт".

Водночас на уточнююче питання про те, про скількох місцевих депутатів із загальної кількості в 6,4 тис. може йтися, політик зазначила, що "поки що цього ніхто не зможе сказати, тому що обласні організації тільки зараз отримали завдання надати списки таких депутатів".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: