fbpx
Сьогодні
17:11 26 Гру 2021

У ТКГ сподіваються вирішити питання про обмін до Різдва або до Водохреща

Фото Reuters

В українській делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу висловили надію про можливе розв'язання питання про обмін утримуваними особами до Різдва або до Водохреща.

Про це розповіла учасниця гуманітарної підгрупи в ТКГ Тетяна Іванова в ефірі одного з українських телеканалів, пише УНН.

"Не була поставлена крапка на останньому засіданні (ТКГ – ред.), й у нас є надія, що, можливо, це питання, якщо не до Нового року, а можливо, до Різдва або до Водохреща буде вирішено. Україна робить, на мій погляд, все можливе, щоб такий обмін відбувся", – розповіла Іванова.

Тристороння контактна група, 22 грудня, "висловила рішучість" повернутися до дотримання режиму припинення вогню на Донбасі.

Також Україна у ТКГ вказала, що українська сторона також продовжує працювати в усіх доступних форматах для звільнення утримуваних осіб, відкриття КПВВ, забезпечення реалізації інших домовленостей в інтересах усіх українців по обидва боки лінії розмежування.

Представник ОРДЛО в українській делегації в ТКГ з врегулювання конфлікту на Донбасі Сергій Гармаш напередодні заявив, що обмін утримуваними між Росією та Україною є малоймовірним до кінця 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: