fbpx
Сьогодні
14:57 26 Гру 2021

У Києві відбулася прем'єра новорічного мюзиклу "Нова снігова королева"

Фото: Укрінформ

У Національному Палаці "Україна" відбулася прем'єра новорічного мюзиклу для всієї родини "Нова снігова королева".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мюзикл саме бродвейського формату – у такому масштабі і для такої великої сцени презентований киянам та гостям столиці вперше", – розповів Укрінформу автор ідеї та продюсер проєкту Сергій Перман.

Вперше у новому амплуа – в ролі Снігової королеви виступила співачка Оля Полякова.

" В нашій виставі розповідається, що королева зла не просто так, а тому, що колись в дитинстві вона хотіла дружити, любити, а її не сприйняли, образили. Але потім її душа тане і добрішає. Так що ця вистава не лише для дітей, але і для дорослих", – розповіла про мюзикл Полякова.

Відомий український актор Володимир Горянський – виконує роль Санти.

"Дуже приємно, що ми зробили таку казку, тому що зараз для дітей робиться мало вистав, знімається мало кіно для дітей. Скажу чесно, тут справді живий звук – всі номери співалися наживо", – розповів він в коментарі Укрінформу.

У мюзиклі звучить авторська музика відомого українського композитора Дмитра Саратського, тексти пісень написала Анна Завальська, режисером і хореографом мюзиклу виступив Олександр Лещенко.

Прем'єрні покази новорічного мюзиклу для всієї родини – "Нова Снігова Королева" пройдуть з 24 грудня 2021 року по 3 січня 2022 року на сцені Палацу "Україна".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: