fbpx
Сьогодні
21:55 25 Гру 2021

У США встановили скульптуру кабіни підйомника, половина якої розтанула

На гірськолижному курорті Aspen Snowmass, що в Колорадо, США, встановили скульптуру кабінки підйомника, яка наполовину розтанула.

Так звертають увагу туристів на проблему глобального потепління.

Скульптуру авторства художника Кріса Еріксона встановили на честь 75-річчя курорту.

Проте основний меседж артоб'єкта інший — він нагадує передовсім про те, що за час існування Aspen Snowmass температура на цій території підвищилась на 3°C.

"Улітку нам дедалі більше загрожують пожежі та повені; у нас було дві великі пожежі за останні п'ять років і повені, які закрили та знищили частини міжштатної автомагістралі 70", — коментує акцію Оден Шендлер, спеціаліст із питань сталого розвитку материнської компанії Aspen Skiing Company.

Відвідувачам курорту пропонують публікувати фотографії скульптури в соціальних мережах під гештегом #PowerToPOW через партнерство з Protect Our Winters (POW), спільнотою професіоналів, які просувають політику щодо захисту клімату, а також їх закликатимуть пожертвувати гроші або стати членами цієї спільноти.

Aspen Snowmass спиратиметься на кампанію Melted Gondola ("Розплавлена кабіна") та партнерство з POW протягом сезону 2021-2022.

"Як гірськолижний курорт ми усвідомлюємо власний уплив на навколишнє середовище, але, мабуть, діємо найактивніше в нашій галузі, коли справа доходить до змін", — говорить Марк Керолан, креативний директор Aspen Skiing Company.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: