fbpx
Сьогодні
13:07 25 Гру 2021

Джошуа зреагував на пропозицію відмовитися від реваншу з Усиком

Фото Reuters

Британський важковаговик Ентоні Джошуа заявив промоутеру Едді Хірну, що не збирається відмовлятися від реваншу з українцем Олександром Усиком

Навесні 2022 року заплановано реванш між Усиком та Джошуа. Його було передбачено контрактом ще на перший бій.

За словами Едді Хірна, Джошуа не збирається відмовлятися від реваншу. Про це промоутер наголосив у інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.

"Очевидно, було кілька обговорень щодо відмови від реваншу. Але зараз це дуже малоймовірно. Джошуа не хотів говорити на цю тему, доки я не почав цього робити. Тож ми йдемо до того, чого він хоче, а саме – реванш проти Олександра Усика", – підкреслив Хірн.

"Квітень – найреалістичніший для цього бою, але ми все ще не визначилися з місцем. У нас є пропозиції з усього світу, але я думаю, що найкращий варіант – Велика Британія. Ми маємо поговорити з Олександром Красюком, гадаю, це трапиться після Різдва. Настав час починати переговори, які просунуть цю справу вперед", – сказав Хірн.

Нагадаємо, що Олександр Усик 25 вересня у Лондоні переміг Ентоні Джошуа та відібрав у нього титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

22 грудня стало відомо, що Ентоні Джошуа категорично відмовився поступатися співвітчизнику Тайсону Ф'юрі правом на бій з Олександром Усиком.

Рубрика:
Спорт Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: