fbpx
Сьогодні
09:19 22 Гру 2021

Путін заявив, що Росія готова вживати "відповідні військово-технічні заходи" у відповідь на дії Заходу

Фото Reuters

Президент Росії Владімір Путін продовжив нарощувати градус напруженості між РФ і країнами Заходу заявивши, що Росія у відповідь на "недружні кроки" західних колег готова вживати "відповідні військово-технічні заходи".

Про це Путін розповів на підсумковій Колегії Міноборони РФ, стенограму засідання опублікував сайт Кремля, передає zn.ua.

Російський диктатор знову використав агресивну риторику щодо України, пригрозивши Заходу черговими "адекватними заходами" з боку Росії у разі розширення НАТО на схід.

"Якщо інфраструктура рухатиметься далі, якщо ракетні комплекси США та НАТО з'являться в Україні, їх підлітковий час до Москви скоротиться до семи – десяти хвилин, а при розміщенні гіперзвукової зброї — до п'яти. Зрозуміло, у разі продовження явно агресивної лінії західних колег ми прийматимемо адекватні відповідні військово-технічні заходи, на недружні кроки будемо жорстко реагувати. І, хочу наголосити, маємо на це повне право", — заявив Путін.

На завершення теми господар Кремля промовив тезу, яка свого часу була наочно проілюструвана Ічкерії, Придністров'ю, Південній Осетії, українським Криму та Донбасу.

"Збройні конфлікти, кровопролиття — це абсолютно не наш вибір, ми не хочемо такого розвитку подій. Ми хочемо вирішувати питання політико-дипломатичними засобами".

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: