fbpx
Сьогодні
13:02 22 Гру 2021

Данілов у Гуті провів зустріч з міністром закордонних справ Польщі

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов та міністр закордонних справ Республіки Польща Збігнєв Рау скоординували позиції щодо протидії агресивним діям Росії.

Про це Данілов повідомив у Фейсбук, передає Рубрика.

На полях конференції керівників закордонних дипломатичних установ України "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави", що відбувається за ініціативи Президента України Володимира Зеленського в Івано-Франківську, "мав чудову нагоду зустрітися з другом України, міністром закордонних справ Республіки Польща Збігнєвом Рау", зауважив Данілов.

Як повідомив секретар РНБО, "мали плідну дискусію щодо подальшої безпекової співпраці між нашими державами на двосторонньому та багатосторонньому рівнях, зокрема, в рамках Люблінського трикутника".

Також, повідомив Данілов, сторони "скоординували позиції щодо протидії агресивним діям РФ стосовно нашої держави, загрозі запуску газогону "Північний потік-2″, а також щодо урегулювання так званої міграційної кризи на польсько-білоруському кордоні".

Як повідомляла Рубрика, 20 грудня в Гуті на Прикарпатті Президенти України, Литви та Польщі Володимир Зеленський, Гітанас Наусєда та Анджей Дуда за результатами саміту Люблінського трикутника підписали спільну декларацію, яка фіксує підтримку членства України в Європейському Союзі і НАТО.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: