fbpx
Сьогодні
11:43 21 Гру 2021

Як перетворитись на Санту напередодні Нового Року та Різдва?

Волонтери запустили щорічну акцію "Таємний Санта", щоб влаштувати свято для літніх людей, дітей з дитячих будинків, людей з інвалідністю, дітей-біженців та бездомних, — для всіх, хто в цю ніч потребує дива більше за всіх!

Творити добрі справи напередодні Новорічних свят завжди приємно. Саме тому волонтери руху "Молодь за мир" пропонують долучитись до щорічної акції "Таємний Санта" та зробити подарунок літнім людям з будинку престарілих, дітям з багатодітних сімей чи бездомним. 

Що я можу зробити?

Ви можете або оплатити один з різдвяних обідів, на яких вручатимуть подарунки, або допомогти організовувати ці прекрасні свята. 

Як це працює?

👉 Ви реєструєтеся у формі і отримуєте інформацію про людину, якій волонтери просять зробити подарунок, або оплатити святковий обід на Різдво. Це можуть бути:

  • бездомний чоловік чи жінка
  • бабусі та дідусі з будинків для літніх людей
  • молоді люди з інвалідністю з пансіонатів
  • діти з дитячих будинків сімейного типу, з дитячих центрів або прийомних сімей
  • діти-біженці

👉 Ви також можете приєднатися до команди Таємного Санти і готувати всі події радом з активістами. Для цього підписуйтесь на цей канал

Що для цього потрібно?

Варто лише зареєструватись через гугл-форму за цим посиланням та перевірити свою поштову скриньку. А тоді купити потрібний подарунок та надіслати його.

Щоб допомогти з організацією, підпишіться на телеграм-канал волонтерів

Таємний Санта

Хто такі ":"?

"Молодь за мир" — це всесвітній волонтерський рух, створений всередині Спільноти святого Егідія. Вони працюють, щоб покращити наші міста, університети та школи, поширюючи культуру миру та солідарності, починаючи з бідних, дітей, літніх людей, тих, хто самотній та не має дому.

Вже 7 років поспіль волонтери руху "Молодь за мир" запрошують небайдужих людей долучатися до щорічної акції "Таємний Санта" та подарувати радість і відчуття потрібності людям, які цього потребують. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: