fbpx
Сьогодні
Трансляція 11:34 21 Гру 2021

Президент відкриває конференцію українських послів у Гуті

Фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський відкриває конференцію послів України в іноземних державах «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави» у резиденції «Синьогора» у Гуті на Івано-Франківщині.

Трансляцію веде Офіс Президента у Фейсбуці.

Президент окреслить українським послам ключові завдання Стратегії зовнішньополітичної діяльності України. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба підіб'є дипломатичні підсумки 2021 року та розповість про пріоритети роботи МЗС України у 2022 році.

У другий день конференції пройдуть пленарні сесії за участю Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова.

Почесним гостем цьогорічної конференції стане міністр закордонних справ Республіки Польща Збігнєв Рау, який звернеться із промовою до послів України. Із відеозверненням до учасників конференції також звернеться новопризначена федеральна міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок.

Упродовж конференції обговорюватимуться питання реалізації напрямів Стратегії зовнішньополітичної діяльності України, зокрема, європейської та євроатлантичної інтеграції, посилення присутності на Близькому Сході, в Африці та в Латинській Америці.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: