fbpx
Сьогодні
14:49 20 Гру 2021

"Укрзалізниця" запропонувала як можна витратити 1000 грн на подорож Україною

Фото: facebook.com/oleksandr.shevchenko.ua

«Укрзалізниця» нагадала про можливість витратити отримані в межах програми «єПідтримка» гроші на подорожі.

Пасажири зможуть зручно мандрувати за ці кошти поїздом до будь-якого куточка України.

Спеціально для мандрівників компанія презентувала карту України з позначками місць відпочинку.

карта подорожей залізницею України

Так, за ціною 160-280 гривень можна купити квитки на потяг із Києва за одним із напрямів: гірськолижні курорти, морське узбережжя, стародавні замки, атракціони чи термальні джерела.

Купити квитки за «вакциновану тисячу» можна в чат-боті АТ «Укрзалізниця», на сайті або в касі. Наразі перевізник уже фіксує сплеск продажів квитки на сайті booking.uz.gov.ua (+ 20 %) та чат-боті (+ 50 %). Між пасажирами, які придбали квитки онлайн, АТ «Укрзалізниця» з партнерами розігруватимуть призи. Крім того, купуючи один квиток на поїзд, пасажир отримує квиток в онлайн-кінотеатр та онлайн-бібліотеку.

Ліміт за оплатою залізничних квитків карткою "єПідтримка" дорівнює сумі коштів на ній, тобто можна обрати будь-який квиток на будь-який рейс у вагон будь-якого класу вартістю до 1000 грн і оплатити його в чат-боті Укрзалізниці, на сайті booking.uz.gov.ua або в касі.

Нагадаємо,  з 19 грудня українці отримали перші виплати за програмою «єПідтримка». Програма працює для українців, які пройшли повний курс вакцинації, гроші нараховуються на картки бета-тестувальників програми, що оформлені в Монобанку та Альфа-Банку. Крім них, до програми залучені Приватбанк, А-Банк та Укргазбанк.

Отриману 1000 грн можна витратити на подорожі, спорт або відвідування культурних закладів. Коштами можна буде скористатися впродовж 4 місяців після отримання, витратити їх можна як онлайн, так і офлайн. Банки розпізнаватимуть категорію при оплаті, тому витратити гроші на інші цілі, перевести їх на картку, зняти готівкою буде неможливо.

Укрзалізниця взяла активну участь у вакцинації українців: за два місяці вакциновано понад 90 % залізничників та 110 тисяч пасажирів на вокзалах країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: