fbpx
Сьогодні
13:02 20 Гру 2021

Біля Офісу президента працюватиме безкоштовна ковзанка з тренуваннями для дітей з інвалідністю

Для популяризації активного дозвілля фонд Parimatch Foundation проводитиме на ковзанці справжні шоу за участі відомих спортсменів-фігуристів.

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation продовжує створювати умови для безбар'єрного доступу до спорту, повідомляє Укрінформ.

Другий рік поспіль на святковому ярмарку, ініційованому Офісом Президента України, Фонд встановлює безкоштовну ковзанку, яка дозволить усім киянам та гостям столиці долучитися до зимових видів спорту.

Потрапити на ковзанку зможуть усі бажаючі, незалежно від віку та вміння кататися. Для дітей з інвалідністю на ковзанці будуть проводитися регулярні інклюзивні тренування з професійним тренером та за участі спортсменів.

«Катання на ковзанці — чудова зимова розвага, яку має спробувати кожен. Другий рік поспіль ми у Parimatch Foundation робимо катання доступним для всіх бажаючих. Окрему увагу приділяємо створенню відповідних умов для дітей з інвалідністю та порушеннями ментального розвитку. Для них на ковзанці організовано групи для інклюзивних тренувань. Тим самим ми руйнуємо бар'єри та стереотипи про те, що зимові види спорту дітям з інвалідністю недоступні», — пояснює директор представництва Фонду в Україні Вадим Місюра.

Для популяризації активного дозвілля Фонд проводитиме на ковзанці справжні шоу за участі відомих спортсменів-фігуристів. А любителі хокею зможуть взяти участь у проєкті «Тренування із зіркою» та майстер-класах від гравців легендарного київського хокейного клубу «Сокіл».

Відкриття ковзанки відбулось 17 грудня о 18 годині. На відкритті відвідувачі побачили видовищне льодове шоу від дорослих та маленьких фігуристів.

Відвідування ковзанки доступно для всіх охочих до 14 лютого.

Рубрика:
Спорт Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: