fbpx
Сьогодні
10:38 20 Гру 2021

Балі цьогоріч прийняв лише 45 іноземних туристів

Через суворі заходи прикордонного контролю та закритий аеропорт Балі перейшло від прийому мільйонів міжнародних відвідувачів до 45 осіб у 2021 році.

Про це повідомляє CNN.

"Це найменша кількість іноземних туристів, які ми коли-небудь реєстрували", – сказав Ньоман Геде Гунадіка, голова відділу туризму провінції Балі.

Це двозначне число належить до періоду з січня до жовтня 2021 року і було підтверджено Центральним статистичним бюро Балі.

Оскільки міжнародний аеропорт острова Нгурах-Рай (DPS) у Денпасарі майже весь рік закрито для міжнародних рейсів, майже всі ці 45 туристів приїхали на приватних яхтах.

Для порівняння, у 2019 році Балі реєструвало 6,2 млн міжнародних туристів, а у 2020 році – 1,05 млн.

Попри те, що аеропорт офіційно відкрився для міжнародних рейсів 14 жовтня, досі виконувалися лише внутрішні рейси в аеропорт та з нього, переважно зі столиці Індонезії Джакарти.

Як повідомляє видання, щоб приїхати на Балі, іноземні туристи мають дотримуватися суворих правил в'їзду у зв'язку з коронавірусом.

Після прибуття на територію країни необхідно пройти загальнообов'язковий карантин терміном 10 діб (самоізоляція проходить в одному з готелів, визначених Урядом Республіки Індонезія, власним коштом).

Також необхідно отримати бізнес-візу вартістю 300 доларів США (нині туристичних віз немає), пройти кілька ПЛР-тестів та придбати спеціальне медичне страхування. Крім того, вартість авіаквитків вища, ніж зазвичай, через відсутність прямих рейсів.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: