fbpx
Сьогодні
20:09 19 Гру 2021

У Південній Кореї створили новий пристрій для садівництва у квартирі

Південнокорейська компанія LG розробила пристрій LG tiiun для вирощування овочів, зелені та квітів у квартирі незалежно від пори року.

Про це повідомляється на сайті компанії.

пристрій для садівництва у квартирі

«Це зручне рішення для зайнятих споживачів, які хочуть вести більш екологічний та здоровий спосіб життя. Розумна садова система робить вирощування овочів, листової зелені та квітів цікавим та нескладним, навіть для тих із нас, хто не має досвіду у садівництві», – каже Лю Чже-чеол, президент LG Electronics.

пристрій для садівництва у квартирі

Автономний пристрій LG tiiun має дві полиці, на кожній із яких можна розмістити до шести універсальних пакетів з різним насінням. Кожен пакет із насінням містить 10 отворів для проростання насіння, тому користувачі можуть одночасно вирощувати різноманітну зелень лише за чотири-вісім тижнів.

пристрій для садівництва у квартирі

У пристрої автоматично регулюється температура і освітлення в залежності від природного циклу дня, а також щодня відбувається полив. Для прискорення процесу вирощування в лампах посилено подачу світла для активного фотосинтезу.

Прозорі дверцята дозволяють користувачам спостерігати за зростанням рослин, забезпечуючи при цьому герметичність для підтримки постійної внутрішньої температури та захисту від комах.

пристрій для садівництва у квартирі

Спостерігати процес можна навіть дистанційно, за допомогою мобільного додатка LG ThinQ™. Також за допомогою програми можна змінювати налаштування та отримувати сповіщення про необхідність поповнення резервуара для води.

Розробку представлять на технологічній виставці CES 2022.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: