fbpx
Сьогодні
15:27 16 Гру 2021

ЄБРР ухвалив транш на 190 млн євро для "Укравтодору"

Європейський банк реконструкції та розвитку ухвалив транш на 190 мільйонів євро (5,8 мільярда гривень) для Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор").

Про це повідомили в держкомпанії.

Транш у межах кредиту загальним обсягом 450 млн євро Україна витратить на ремонт і покращення технічного стану ділянок автошляху M-05 Київ — Одеса. За подальші транші відремонтують дороги у Кіровоградській, Миколаївський та Одеській областях.

В «Укравтодорі» наголошують, що нові кошти нам виділили з урахуванням зроблених компанією кроків у напрямі підвищення ефективності управління.

Зокрема, незалежні експерти розробили комплексний план дій із запобігання корупції, який затвердила керівна група високого рівня. До її складу входять представники уряду, Офісу президента, ЄБРР та «Укравтодору».

«Цей план, що вже виконується, передбачає комплексний підхід до забезпечення доброчесності та комплаєнса, покращення корпоративного управління та внутрішніх механізмів, політик і процедур запобігання корупції. Він також має сприяти розвитку культури доброчесності в масштабах усієї організації», — вказано у повідомленні.

Довідка

ЄБРР є провідним інституційним інвестором в Україні. ЄБРР вже інвестував майже 16 млрд євро у 506 проєктів по всій країні.

Основну увагу банк приділяв допомозі зі стабілізацією економіки та закріпленням результатів реформ, покращенню енергоефективності та енергетичної безпеки, а також підтримці проєктів у сільському господарстві, промисловості та секторі малого і середнього бізнесу.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: