fbpx
Сьогодні
15:39 16 Гру 2021

У Путіна прокоментували докази присутності російських військ на Донбасі

Сьогодні суд РФ розкрив інформацію про регулярне постачання продовольства російській армії, яка знаходилася на території самопроголошених сепаратистських республік на сході України. На це відреагували у Кремлі, назвавши дані "напевно помилковими".

Про це повідомляє "Медуза".

"Ну, напевно, йдеться про помилку тих, хто писав цей текст. Тому що це неможливо. Ніяких збройних сил Російської Федерації у самопроголошених республік не було та немає. Збройні сили Російської Федерації є у Російської Федерації", – сказав прессекретар російського президента Дмітрій Пєсков.

Він зазначив, нібито гуманітарна допомога РФ призначена для "Л/ДНР", а не військових.

"Ці республіки гостро потребують цієї допомоги. Але про жодні поставки, які ви процитували, мови йти не може. Це помилка тих, хто складав цей документ", – продовжив переконувати представник Кремля.

Нагадаємо, що Росія завжди заперечувала участь своїх військовослужбовців у бойових діях на сході України, стверджуючи, що "їх там немає", а українській армії протистоїть "ополчення" з Донбасу. Водночас, низка журналістських розслідувань та публікації українських спецслужб довели, що російська армія брала безпосередню участь у бойових діях на сході України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: