fbpx
Сьогодні
22:29 15 Гру 2021

Богдан прокоментував президентство Зеленського

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан розповів, що все уявлення Зеленського про політику базується на зйомкаx фільму "Слуга народу" про життя президента.

Про це він сказав в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Крім того, Богдан зазначив, що кадрова політика та управління державою чинного президента базується на законах кіновиробництва.

"У нас узагалі велика проблема у державі. Володимир Олександрович не вийшов з фільму "Слуга народу". Він далі грає цю роль. Купа людей говорять про те, що він постійно бреше. То він не бреше – він грає! Для нього завдання – сподобатись. От він вийшов, щось сказав, камера зняла, софіти вимкнули – все. Його далі це не цікавить. Картинка красива? Красива. Людям сподобалось? Сподобалось. Поплескали? Поплескали", – розповів Богдан.

За словами Богдана, Зеленський звільняє чиновників лише через те, що ті "недостатньо гучно аплодують". Ще однією причиною є те, що гучні звільнення подобаються простим людям. Богдан вважає, що кадрова політика Зеленського сxожа на кастинг у кіно, адже звільненим членам команди нічого не пояснюють.

"Ми покладаємо квіти – і когось звільняємо. От у нас дві стадії роботи. У нас змінилося міністрів, як за 20 років попередньої влади. Сьомий губернатор Сумської області! Людям подобається, коли цих "чинуш" виганяють. Володимир Олександрович робить те, що людям подобається. Він весь час сидить і когось виганяє. І найголовніше – не тому, що ця людина щось погане робить або неправильне. Або краде, або в чомусь винен. А він недостатньо гучно аплодує. Треба активніше", – говорить Богдан.

Колишній голова ОП також згадав виступ Зеленського у парламенті. Богдан порівняв його із ситуацією в Північній Кореї.

"Мені здавалось, що того, хто буде менше всіх аплодувати, не так гучно, як інші, його мають розстріляти", – жартує Богдан.
Колишній член команди президента зазначає, що міністри намагаються нічого не робити для того, аби вижити на посаді.

"А якщо ти підпишеш якийсь папірець – ніхто не буде оцінювати, правильно ти підписав, неправильно. Подзвонить якась тьотя Маша, яка з Володимиром Олександровичем на концерті виступала, і скаже – а я проти. І все. І міністра звільнили. Не треба нічого підписувати, треба кудись це перекидати", – пояснив Богдан.

Він також зазначив, що президент нагадує йому пілота літака, якому просто набридло керувати цим літаком, і тепер він вийшов у салон, забрав мікрофон у стюардеси і розповідає анекдоти.

"Це розвал, невдала серія "Слуги народу". Треба йти, але вже не можна", – підсумував Андрій Богдан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: