fbpx
Сьогодні
10:22 13 Гру 2021

Стало відомо, що обговорять нардепи зі "Слуги народу" на засіданні фракції

Народні депутати зі "Слуги народу" на засіданні фракції в понеділок, 13 грудня, обговорять низку пріоритетних законопроєктів, запропонованих до розгляду в парламенті на пленарному тижні з 14 до 17 грудня.

Про це речниця фракції Юлія Палійчук повідомила в Телеграмі.

"13 грудня о 19:00 відбудеться засідання фракції "Слуга народу". Серед питань порядку денного обговорення пріоритетних законопроєктів, які будуть винесені на поточний пленарний тиждень", – поінформувала Палійчук.

Зокрема, за її словами, депутати планують заслухати доповідь голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича щодо законопроєкту №6273 "Про публічні закупівлі" в частині особливостей застосування переговорної процедури закупівлі. Окрім цього, під час засідання фракції планується розглянути проєкт закону №2713-Д "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор та лотерей".

Також парламентарії мають намір обговорити важливі законопроєкти для розвитку медичної реформи. Зокрема, йдеться про проєкти законів №6306 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення надання медичної допомоги", №5831 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині", №5873 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи управління сферою охорони здоров'я та забезпечення медичного обслуговування населення" та №4358 "Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров'я населення від шкідливого впливу тютюну".

Водночас планується представлення делегатів від парламентської фракції "Слуга народу" до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на три вакантні посади за квотою Верховної Ради.

Засідання фракції традиційно відбудеться в офісі політсили у конгресно-виставковому центрі "Парковий".

Як повідомлялося, шоста сесія Верховної Ради дев'ятого скликання розпочалася 7 вересня 2021 року. Планується, що вона завершиться 21 січня 2022 року. Пленарний тиждень, який триватиме упродовж 14-17 грудня, є останнім у 2021 році.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: