fbpx
Сьогодні
15:54 13 Гру 2021

Маск став "людиною року-2021" за версією журналу Time

Фото: EPA-EFE/BRITTA PEDERSEN / POOL

Мільярдер і підприємець Ілон Маск став "людиною року-2021" за версією американського журналу Time.

Про це повідомляє Time.

"Найбагатша людина у світі не має власного будинку і нещодавно розпродала свої статки. Він запускає супутники на орбіту та приборкує сонце; він кермує створеною ним машиною, яка не використовує бензин і майже не потребує водія. По клацанню його пальця фондовий ринок злітає чи падає. Армія відданих чіпляється за кожне його висловлювання…

Це людина, яка прагне врятувати нашу планету та допомогти нам заселити нову: блазень, геній, провокатор, провидець, промисловець, шоумен, грубіян, божевільне поєднання Томаса Едісона, Ф.Т. Барнума, Ендрю Карнегі та доктора Мангеттена з "Хранителів", задумливий блакитношкірий людинобог, який винаходить електромобілі і запускає на Марс.

Його ракетна компанія SpaceX обігнала Boeing та інші компанії, щоб заволодіти космічним майбутнім Америки. Його автомобільна компанія Tesla контролює дві третини багатомільярдного ринку електромобілів, що зробило Маска власником статків у 250 млрд доларів і найбагатшою приватною особою в історії, принаймні, на папері", – йдеться у повідомленні.

Маск став

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: