fbpx
Сьогодні
13:51 12 Гру 2021

Зеленський: на інцидент за участю заступника міністра внутрішніх справ Гогілашвілі може бути лише одна реакція

Фото Reuters

Президент України Володимир Зеленський відреагував на скандал із заступником міністра внутрішніх справ Гогілашвілі на блокпосту на Донеччині

"Демократична держава не може існувати без звичайної людської рівності. Зокрема, без рівності тих, хто обіймає будь-які державні посади, й тих, хто їм підпорядковується. Без рівності в гідності та у праві на повагу.

На мій погляд, на інцидент за участю заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі може бути лише одна реакція. Прошу міністра внутрішніх справ та Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення заступника очільника МВС. Упевнений, що відповідна заява вже написана самим заступником.

Хай там що, відповіддю на законну вимогу представника поліції має бути коректна поведінка кожної людини. Незалежно від займаної посади, соціального статусу чи будь-яких інших обставин", – написав він у своєму Телеграмі.

Нагадаємо, заступник глави МВС влаштував скандал на блокпосту на Донеччині. Монастирський пообіцяв його відсторонити та провести розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: