У Києві відкриють різдвяну локацію з першою прогулянковою ковзанкою в Україні

Набридли розрізнені різдвяні ярмарки Києва, банальні ковзанки та навіть шашлики, що жодним чином не вписуються в аутентично-європейський український стиль? На Подолі цього Нового року буде все інакше! 19-го грудня на Контрактовій площі відкриється грандіозна святкова локація з першою прогулянковою ковзанкою в Україні.

Мільйони гостей зможуть розважитися на новаторській для України новорічній локації. Це будуть 10 000 квадратних метрів неперевершеної краси атракцій у кращих європейських традиціях. Організатори ретельно пропрацювали кожен її сантиметр, щоби створити повноцінний і дивовижний витвір різдвяного мистецтва за прикладом зимових містечок Страсбургу, Мюнхену та Баден-Бадену.

«Різдво на Подолі» на честь 2022 року — це перша в Україні унікальна прогулянкова ковзанка з альтанкою для відпочинку, кав'ярнею та музичною сценою, на якій гратимуть і вуличні музики, й оркестр. Заповніть заявку  і ви теж зможете виступити на сцені перед відвідувачами ковзанки.

На додачу до цього тут на киян і гостей столиці чекає вишукана Резиденція Санта-Клауса і веселі атракціони.

Що подарує «Різдво на Подолі» на честь 2022-го?

  • Надзвичайну прогулянкову ковзанку з довжиною льодових доріжок — понад 200 метрів. Вона розташується в сквері П. Сагайдачного неподалік оглядового колеса.
  • Найбільшу в столиці снігову тюбінгову гірку (заввишки 6 метрів) з оглядовим майданчиком на вершині. Після спуску гості матимуть змогу зігрітися гарячим шоколадом та смаколиками, немов на справжньому швейцарському курорті.
  • Єдину в Україні неперевершену ялинку-карусель, на якій можна буде покататися.
  • Стильну фуд-зону із будиночками в стилі традиційних європейських ярмарків, за яку відповідатиме БУХТА food station. Тут розмістять 18 проєктів із їжею. Зокрема, можна буде поласувати стейками та кебабами від Mafia BBQ, пирогами з різноманітними начинками від «Різдвяні пироги», неординарними стравами з оселедця від Two sisters and seledka, лавашами й самосами від «Римський лаваш» та багатьма іншими.
  • Понад 1000 найменувань подарунків, сувенірів та різдвяних прикрас, 35 % з яких приїхали до столиці з Європи.
  • І звичайно, красуню-ялинку та стильні арт-інсталяції.

У святкові та вихідні дні «Різдво на Подолі» розважить спеціальною програмою з вітаннями від Санта-Клауса, виступами артистів та надзвичайними дискотеками на льоду.

Насолоджуємося святами вишукано та красиво!

Вхід на локацію вільний. До того ж відвідувачів чекають щедрі подарунки від генеральних партнерів заходу: на квитки до ковзанки — знижка 20 %, на продукцію учасників ярмарку (крім алкогольних напоїв) — 10 % за умови розрахунку карткою Mastercard від Приватбанку.

Найсвіжіші новини про «Різдво на Подолі» шукайте в соціальних мережах локації: Facebook та Instagram.

Свіжі дописи

  • Новини

Міністр оборони Косова розкрив деталі пакета військової допомоги Україні

Україна отримає від частково визнаного Косова боєприпаси до мінометів 120-мм, 60-мм і 81-мм калібрів. Про… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

На Буковині під житло для переселенців переоблаштують понад сотню будівель

Більше 100 будівель комунальної власності та незавершеного будівництва, які можна переобладнати під житло для внутрішньо… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Виступ України на Євробаченні-2024: де і коли можна подивитися перший півфінал

7 травня у шведському Мальме відбудеться перший півфінал "Євробачення-2024", де 15 учасників будуть змагатися за… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Наразі в армії є 12 тисяч вакансій: у Міноборони назвали найбільш затребувані

Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець повідомив, що центрах рекрутингу до української армії… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: “Укроборонпром” масштабує виробництво 60-мм мінометних мін

Підприємства АТ "Українська оборонна промисловість" поступово переходять до виготовлення 60-мм мінометних мін. Про це розповів… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Цьогоріч в магістратуру та аспірантуру очікується до 90 тисяч вступників, – МОН

У Міністерстві освіти та науки розраховують, що на вступні іспити в магістратуру та аспірантуру цьогоріч… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.