fbpx
Сьогодні
12:54 12 Гру 2021

МОЗ: показники Києва та 12 регіонів відповідають "жовтій" зоні, а 10 областей досі "червоні"

Показники Києва та ще 12 областей відповідають «жовтій» зоні карантину. Натомість 10 регіонів досі «червоні», а ще дві області — «помаранчеві».

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я станом на 12 грудня.

«Помаранчевими» залишаються Донецька та Закарпатська області. На Донеччині перевищений коефіцієнт виявлення позитивних випадків — 22,8%, а цільовий показник — менш ніж 20%. А на Закарпатті перевищений рівень госпіталізацій — 60,4 на 100 тисяч, тоді як цільовий показник — менш ніж 60 на 100 тисяч.

Київ, а також Дніпропетровська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Херсонська та Чернівецька області вже відповідають «жовтій» зоні.

показники Києва та 12 регіонів відповідають

«Червоними» залишаються Вінницька, Волинська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

Нагадаємо, що МОЗ щодоби відстежує у регіонах рівень захворюваності на COVID-19, госпіталізації, тестування тощо. Однак запроваджує або скасовує ту чи іншу зону комісія з надзвичайних ситуацій.

Відповідно до рішень Держкомісії, наразі у «червоній» зоні залишаються Сумська, Запорізька, Миколаївська, Житомирська, Київська, Хмельницька, Чернігівська, Волинська, Черкаська та Вінницька області. Київ та вісім областей 7 грудня покинули «червону» зону та перейшли в «жовту».

За майже два роки пандемії в Україні виявили понад 3,5 мільйона випадків COVID-19, із них 91 027 людей померли від ускладнень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: