fbpx
Сьогодні
09:15 12 Гру 2021

Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг Коммі в Нью-Йорку

Український боксер Василь Ломаченко переміг ганського спортсмена Річарда Коммі за рішенням суддів. Тож українець здобув титул інтерконтинентального чемпіона Світової боксерської організації (WBO) у легкій вазі.

Бій тривав 12 раундів, а переможця визначили рефері. Усі троє суддів віддали перевагу Ломаченку: 117-110, 119-108, 119-108.

Ломаченко методично атакував та мав перевагу над Коммі майже упродовж усього бою. У сьомому раунді українець повалив суперника на підлогу рингу.

Однак Ломаченко вирішив не добивати опонента. Натомість він звернувся до кута Коммі та запитав, чи не хочуть вони завершити бій. Попри те, що ганець ледь тримався на ногах після нокдауну, бій продовжився.

Вперше у кар'єрі Ломаченко провів два поспіль бої без чемпіонських поясів на кону. У червні українець технічним нокаутом переміг японця Масайоші Накатані. Таким чином, Василь здобув уже дві поспіль перемоги після поразки від Теофімо Лопеса та втрати всіх своїх поясів.

Для Василя Ломаченка це 16 перемога у професійній кар'єрі. Також він має дві поразки. Так, у жовтні 2020 року українець програв американцю Теофімо Лопесу бій за звання абсолютного чемпіона світу та втратив усі свої титули. Після поєдинку Ломаченку зробили операцію на правому плечі.

Поєдинок проти Коммі став для Ломаченко другим у 2021 році. У червні він переміг японця Накатані Масайосі.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: