fbpx
Сьогодні
17:26 11 Гру 2021

YouControl запустив інструмент з перевірки учасників закупівель в один клік

З 1 січня 2022 року вступають в силу зміни до Закону України "Про Публічні закупівлі". До уповноважених з публічних закупівель застосовуватиметься персональна відповідальність: від штрафів до позбавлення волі.

Для уникнення таких ситуацій, підвищення ефективності тендерних закупівель та здійснення громадського контролю, фахівці YouControl розробили спеціальний інструмент ‒ "Аналіз тендерів". Він консолідує всю інформацію по тендерам в одному місці, підсвічує ризикові фактори та функціонує на безоплатній основі.

Як "Аналіз тендерів" вирішує проблему

Новостворений модуль "Аналіз тендерів" консолідує інформацію по тендерам в одному місці та функціонує на безоплатній основі. Він дозволяє за 5 секунд перевірити дані у відкритих реєстрах по всіх учасниках. А також "підсвічує" проблемні місця, аби вчасно та більш ретельно перевірити гравців.

Модуль дозволяє значно оптимізувати час менеджерів із закупівель та аудиторів, які мають перевіряти, верифікувати тендерні пропозиції.

Зокрема, можна перевірити в автоматичному режимі чи має учасник торгів санкції, пов'язані з корупцією судові справи, штрафи АМКУ, пов'язаність з іншими учасниками чи замовником тендеру. Перевірка відбувається у кілька разів швидше та якісніше, дозволяючи суттєво економити бюджетні кошти та убезпечує уповноважених з перевірок від помилок.

Як проаналізувати тендер в YouControl

"Аналіз тендерів" розташований в лівому навігаційному меню головної сторінки. Для пошуку тендерів та перевірки достатньо вказати номер тендеру або ввести посилання на нього в рядок пошуку.

YouControl

Система знайде та покаже відповідний тендер: назву, умови, організатора та учасників.

Також учасників можна вказати самому. Для цього потрібно натиснути "додати учасника". Інформацію про кожного учасника та відповідність вимогам можна побачити в меню, що розкривається.

YouControl

Функціонал інструменту містить перелік з 11 ризикових факторів визначених статтею 17 Закону України "Про Публічні закупівлі": корупційні правопорушення ЮО чи ФО, штрафи АМКУ, засудженість посадової особи, зв'язки з іншими учасниками, банкрутство, санкції, борги тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: