fbpx
Сьогодні
16:22 08 Гру 2021

Зеленський заявив, що позитивно оцінює результати "віртуальних переговорів" Путіна та Байдена

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський заявив, що позитивно оцінює результати "віртуальних переговорів" президента Росії Владіміра Путіна та президента США Джозефа Байдена під час яких вони обговорювали ситуацію в Україні.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я вважаю, що це позитивно, що президент Сполучених Штатів розмовляв із президентом РФ… Я вважаю, що перемога України в тому, що завжди Сполучені Штати підтримували Україну, наш суверенітет, нашу незалежність", – наголосив Зеленський на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем.

Глава держави також підкреслив: "У нас була двопартійна підтримка, але найголовніше те, що ми наразі бачимо, що є особиста реальна реакція та особиста роль президента Байдена у врегулюванні цього конфлікту – врегулюванні війни на сході нашої держави".

Нагадаємо, 7 грудня президенти Джо Байден та Владімір Путін провели двогодинну відеоконференцію, ключовою темою якої стала Україна. Західні ЗМІ прогнозували напружену розмову лідерів держав, яка включає обговорення жорстких санкцій проти РФ у відповідь на ескалацію біля кордону України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: