fbpx
Сьогодні
20:29 08 Гру 2021

Офіс президента не платив за приміщення для пресмарафону Зеленського, ㅡ ЗМІ

Фото ОПУ

Офіс президента і Державне управління справами не платили за оренду приміщення, де відбувався останній пресмарафон президента Володимира Зеленського. Натомість його співвласником є Юрій Голик, якого називають консультантом «Великого будівництва».

Офіс президента і Державне управління справами зазначили, що не оплачували оренду приміщення, у відповідь на запити «Української правди».

В ОП відповіли, що займалися тільки запрошенням журналістів та порядком їхнього спілкування з Володимиром Зеленським. А всі адміністративні заходи з організації пресмарафону здійснювало Державне управління справами.

Водночас у ДУС заявили, що документи на оплату послуг з організації та проведення зустрічі до них не надходили, тож, відповідно, оплата не здійснювалась.

Нагадаємо, 26 листопада Володимир Зеленський влаштував пресмарафон до екватора каденції. Він відбувся у приміщенні коворкінгу Creative State of Arsenal у Києві. За даними УП, його співвласниками є бізнесмени Ілля Кенінгштейн та Юрій Голик.

Останній працював радником колишнього прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. Наразі він називає себе бізнесменом і консультантом програми «Велике будівництво» та зазначає, що в нього «жодних повноважень немає».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: