fbpx
Сьогодні
22:52 08 Гру 2021

Стало відомо, хто був присутнім на дні народження Єрмака: відео

У день народження голови Офісу президента України Андрія Єрмака з австрійського міста Ґрац до Івано-Франківська приватним літаком прилетів підприємець Карл Контрус, який має бізнес в Україні, Росії та Австрії.

Про це йдеться у розслідуванні журналіста "Української Правди" Михайла Ткача, оприлюдненому на YouTube.

За даними журналіста, Карл Контрус – один із власників заводу Трансмаш у Дніпрі, що виробляє і ремонтує залізничну техніку, та є засновником російського ТОВ "ППМТ" аналогічного виду діяльності.

Після прильоту Контруса до Івано-Франківська сів у автомобіль компанії "Завалівський графіт". Назад із Івано-Франківська до Австрії Контрус полетів за кілька годин після того, як з держрезиденції "Синьогора" до Києва полетіли президент Володимир Зеленський і Андрій Єрмак.

Того ж дня, коли до держрезиденції у Карпатах прилетіли президент Володимир Зеленський і Андрій Єрмак, з Києва до Івано-Франківська прилетів пов'язаний зі структурами бізнесмена Ігоря Коломойського літак, на якому, за даними журналіста, перебував із родиною бізнес-партнер Коломойського, співвласник студії "Квартал 95", товариш Зеленського і Єрмака Тимур Міндіч, в чиїй квартирі Зеленський святкував власний день народження.

Розслідувачі зафіксували, як 22 листопада до аеропорту Івано-Франківська приїхав Тимур Міндіч із родиною на мікроавтобусі, який журналісти бачили на території держрезиденції. Прибувши до аеропорту, Міндіч із родиною попрямував до чартера.

Під час президентського марафону Зеленський заперечував святкування дня народження Єрмака у держрезиденції та наявність на заході гостей. За словами Зеленського, у Карпатах із ними був лише міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Журналісти надіслали до ОПУ запит щодо присутності в держрезиденції бізнесменів Контруса і Міндіча, проте в Офісі президента відмовилися відповісти на це питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: