fbpx
Сьогодні
13:48 06 Гру 2021

Зеленський вніс на розгляд Ради законопроєкт про економічний паспорт

Фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський вніс на розгляд Верховної Ради законопроєкт "Про економічний паспорт".

Про це йдеться на сайті парламенту.

Текст проєкту закону, визначеного Президентом як невідкладний, наразі не оприлюднено. Водночас у розділі "Дати та стан проходження" зазначається, що документ передано на розгляд керівництву парламенту.

Окрім цього, глава держави подав на розгляд ВР супровідні до №6394 законопроєкти №6395 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо державних внесків до системи економічного паспорта" та №6396 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування коштів Фонду майбутніх поколінь".

Проєкти законів визначені Зеленським як невідкладні. Тексти документів також наразі відсутні, але вони вже передані на розгляд керівництва ВР.

Довідка

1 грудня Президент Володимир Зеленський під час звернення із посланням до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України заявив, що подасть до парламенту законопроєкт про економічний паспорт українця.

За його словами, документом передбачатиметься, що рентна плата за користування надрами буде накопичуватися на персональних рахунках дітей українців. Так, по досягненню повноліття діти зможуть використати накопичення для здобуття освіти в Україні чи купівлі житла.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: