fbpx
Сьогодні
21:56 06 Гру 2021

Побиття депутатів у Донецькій області: у Раді відреагували на подію

«ОПЗЖ» силою намагається повернути собі владу в Донецькій області. Саме з такою тематикою сьогодні відбулася пресконференція в інформ-агентстві «Інтерфакс».

Про це повідомили в пресслужбі народного депутата від Донеччини Дмитра Лубінця, пише Східний Варіант.

На заході були присутні народний депутат України, голова осередку партії «За Майбутнє» в Донецькій області Дмитро Лубінець, народний депутат, керівник обласної організації партії «Слуга народу» в Донецькій області Владлен Неклюдов та в. о. голови міської ради міста Селидове Руслан Суков.

"Мета заходу – привернути увагу ЗМІ та громадськості до протиправних дій представників партії «ОПЗЖ»", – сказали в пресслужбі.

Нагадаємо, 26 листопада на Донеччині помічники народного депутата від «ОПЗЖ» Денис Куровський і Роман Кушнаренко побили депутатів Селидівської громади від партії «За майбутнє» Артура Сукова, якому зламали щелепу, і від партії «Слуга Народу» Тетяну Мухаметвплієвову. Інцидент стався під час 14-ї сесії Селидівської міськради.

"Тобто представники «ОПЗЖ» фізично розігнали сесію. Вони не можуть перемогти на виборах чесно і сформувати коаліцію, тому застосовують силовий метод. Здійснили спробу незаконного впливу на діяльність депутатів місцевих рад. Переконаний, такі методи поведінки не повинні проходити повз увагу ЗМІ та громадськості", – зазначив Дмитро Лубінець під час пресконференції.

Лубінець також додав, що "є розслідування цих фактів: і експертизу, і правову оцінку всім моментам будуть надавати правоохоронні органи, а вирок, знову ж таки, буде встановлено в суді".

Наразі триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: