fbpx
Сьогодні
18:35 05 Гру 2021

Українські бренди представили продукцію на виставці в Стамбулі

Фото: ukrinform

Провідні українські виробники харчових продуктів взяли участь у міжнародній виставці Export Gateway to Africa, яка відбувалася 2-4 грудня у Стамбулі.

Виставку відвідали більше сотні делегацій з різних африканських країн, що дозволило українським компаніям представити свою продукцію, повідомляє Укрінформ.

Українські бренди

Фото: ukrinform

«Це дуже хороша міжнародна платформа для того, щоб український бізнес міг отримати контакти, зв'язки, можливі потенційні контракти з африканськими партнерами. Під час пандемії нашим бізнесменам не потрібно їхати до країн Африки, достатньо було приїхати в Стамбул… Наш стенд відвідали делегації Уганди, Кенії, Індії, Дубаю та інші», – розповів агентству Генеральний консул України в Стамбулі Роман Недільський.

Українські бренди

Фото: ukrinform

Україна вперше бере участь у цьому міжнародному проєкті.

«Віримо, що ця практика буде продовжена в наступному році і ми як Генконсульство України в Стамбулі, як МЗС України будемо сприяти українському бізнесу для того, щоб просувати наші товари на африканський ринок. Це дуже хороший приклад державно-приватного партнерства», – додає дипломат.

Українські бренди

Фото: ukrinform

Українські виробники харчової продукції участю у виставці задоволені, бо українською продукцією цікавляться та відзначають її якість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: