fbpx
Сьогодні
11:25 04 Гру 2021

Шустер визнав, що Ахметов був на його святі у Вільнюсі

Телеведучий Савік Шустер визнав, що бізнесмен Ринат Ахметов був на святкуванні його дня народження у Вільнюсі, куди запросили і колишніх топпосадовців України. Журналісти писали, що там могли обговорювати майбутні вибори, але Шустер це заперечує.

Про це телеведучий сказав в етері програми «Свобода слова Савіка Шустера».

У програмі Шустера заявили, що відео святкувань журналістам «Української правди» нібито передали з Офісу президента.

Окрім того, там наголосили, що Савік Шустер вже другий рік судиться з виданням через інший матеріал ㅡ інтерв'ю з Ігорем Коломойським, де той заявив, що нібито за участь у програмі Шустера посадовці платили гроші.

«Свобода слова Савіка Шустера» також звинуватила «Українську правду» у «підіграванні нинішній владі».

Головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов в етері програми запитав у телеведучого, то чи був Ринат Ахметов на його святі та чи обговорював він там спробу державного перевороту, про що говорив президент Володимир Зеленський.

На що Шустер відповів: «Ну, прилетіла людина, привітала. Ну і все. Який державний переворот? Хто говорив про політику? Я зі своїми дітьми буду це обговорювати? Чи з литовськими парламентарями? Це чиста маніпуляція».

Шустер заявив, що вже звернувся до Нацполіції України та литовських парламентарів, щоб з'ясувати, хто фільмував його та його гостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: