fbpx
Сьогодні
21:26 04 Гру 2021

У Маріуполі запустили онлайн-сервіс зі збереження спогадів: як це працює

У Маріуполі запустили онлайн-сервіс зі збереження спогаду. 2 грудня за підтримки Центру стартапів 1991 та ГО «SocialBoost» відбулася онлайн-презентація стартапу «НЕЗАБУДУ».

Про це повідомляє Східний Варіант з посиланням на організаторів проекту

Стартап НЕЗАБУДУ – це платформа для збереження спогадів та історій про себе і життя своїх предків.

Платформа допомагає поєднати історії життя різних поколінь, розподілити фотоархів життя людини хронологічно за сферами життя, щоб нащадки знали історію свого роду і мали доступ до нього навіть на смартфоні. Якщо зібрати історію життя і фотографії близьких, які пішли з життя, можна створити їх профіль і ділитися ним через QR-код, розташований на пам'ятнику. Також користувачі матимуть можливість замовляти необхідні для догляду за похованням послуги онлайн.

Зараз стартап запускається в Маріуполі, але в майбутньому планує працювати в інших містах. Користувачі сайту вже зараз мають доступ до всіх онлайн-функцій платформи – можуть створити онлайн-анкету родичів, завантажувати фото і відомості про близьких, створити і замовити QR-код, що веде на профіль померлої людини, для розміщення на місцях поховань.

Найближчим часом команда проекту готує до запуску офлайн-послуги, серед яких можливість замовити прибирання місць поховання.

Також у планах стартапу є амбітна мета – сканування з дронів кладовищ для створення онлайн-карт і швидкого пошуку поховань. Зараз ця функція в розробці.

Ознайомитися можна за посиланням

Презентацію стартапу провели Центр стартапів 1991 та ГО SocialBoost за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: