fbpx
Сьогодні
17:44 03 Гру 2021

Кіт Степан з Харкова став всесвітньо відомим мемом і вже рекламує Valentino

English version here

Італійський будинок моди Valentino купив рекламу в українського кота Степана. Допис, на якому Степан демонструє люксову сумочку, був опублікований в його акаунті 30 листопада і на момент написання матеріалу зібрав більше 200 000 лайків. 

Степану 13 років. Він живе в Харкові зі своєю господинею Ганною, яка підібрала його на вулиці, коли йому був місяць, пише AIN.UA.

Ганна завела коту TikTok у 2019 році, щоб "показати світу". "Вираз його обличчя – це окреме мистецтво", – пояснила вона в коментарі TJ. Влітку 2021 року Степан "завірусився" – на той момент база його підписників складала більше 400 000. Користувачів соцмережі підкорило те, як Степан із нудьгуючим виглядом сидить біля бокалу спиртного під бадьору музику. Коментатори відмічали, що чудово розуміють кота, згадували такі самі нудні вечірки та сумні одинокі дні народження.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Степан (@loveyoustepan)

Насправді ж Степан не сумує – він просто дрімає. Як розповіла Ганна, повільно засинати за столом кіт може нескінченно, тільки встигай міняти бокали в кадрі.

Ролики з коктейлями Ганна почала публікувати після того, як відео, на якому Степан "сумує" над піцою зібрало 4,5 млн переглядів.

На сьогодні відео кота у TikTok набирають мільйони переглядів та лайків. У нього вже майже мільйон підписників.

В серпні 2020 року у кота з'явився ще й інстаграм. Наразі у нього трохи менше ніж 800 000 читачів. І саме тут Степана спіткала всесвітня слава: 24 листопада його фото за бокалом вина поширила американська співачка Брітні Спірз. Фото вже зібрало майже 1,3 млн лайків та більше 10 000 коментарів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

За словами Ганни, Брітні – не перша, хто звернув увагу на Степана. Раніше у своїх соцмережах кота вшанували модель Хейлі Бібер та актриса Діана Крюгер. Але саме Спірз, яка переживає нову хвилю популярності на тлі виходу з-під довготривалої фінансової опіки свого батька, зробила котика суперзіркою. За добу після її допису на Степана підписалося 15 000 користувачів з усього світу, близько тисячі людей написали в дірект. А за кілька днів підтягнувся і Valentino.

Контракт з Valentino став не першою рекламою в акаунті Степана – раніше йому вже замовляли привітання з днем народження та інші дрібні розміщення. Окрім того, як Ганна повідомила виданню vogue.ua, Стьопу згадували на телеканалі Discovery, а телеканал MTV навіть придбав права на один з роликів.

В планах у кота найближчим часом – з'явитися на офіційних сторінках королеви Великої Британії Єлизавети II.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Степан (@loveyoustepan)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: