fbpx
Сьогодні
11:12 02 Гру 2021

Вперше за 98 років The Walt Disney очолить жінка

Головою ради директорів компанії The Walt Disney з 31 грудня стане Сюзан Арнольд — вона перша жінка, що очолить компанію за 98 років її існування.

Про це йдеться у заяві компанії.

Арнольд замінить на посаді голови ради директорів Роберта Айгера, який також торік покинув посаду головного виконавчого директора Disney. Так, наприкінці 2021 року Айгер повністю відходить від керівництва компанією.

Сюзан Арнольд 14 років була членкинею ради Disney та з 2018 року обіймала посаду незалежного головного директора. За словами Айгера, Арнольд — «ідеальний вибір» на його місце та надалі компанія «має хороші можливості для успіху».

Нова очільниця натомість обіцяє «служити довгостроковим інтересам акціонерів» та співпрацювати з виконавчим директором Бобом Чапеком.

Водночас, як пише BBC, кілька інших керівників Disney оголосили про плани піти з компанії до кінця 2021 року.

Так, звільняється творчий директор студії Disney Алан Хорн, президент і головний креативний директор Disney Branded Television Гарі Марш та генеральний юрисконсульт компанії Алан Браверман.

Сюзан Арнольд упродовж останніх 8 років була виконавчою директоркою інвестиційної компанії Carlyle Group, а також обіймала менеджерські посади у компанії споживчих товарів Procter and Gamble та мережі швидкого харчування McDonald's.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: