fbpx
Сьогодні
13:41 02 Гру 2021

Нуланд вважає, що багато росіян хотіли б жити в такій країні, як Україна

Фото ОПУ

Заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд вважає, що багато росіян хотіли б жити в такій країні, як Україну.

Про це вона заявила під час Київського безпекового форуму, коли коментувала тему скупчення російських військ біля українських кордонів.

За її словами, важливо, аби в цій ситуації Україна показала приклад народної єдності й продовжила роботу над створенням справедливої демократичної країни.

"Мені не треба пояснювати вам, що це означає. Йдеться про мирне співіснування між вами. Багато хто з росіян хотів би жити в такій країні, як у вас", – сказала вона.

Нуланд також нагадала про заклик американського держсекретаря Ентоні Блінкена до Росії щодо відведення військ від українських кордонів та вирішення ситуації дипломатичним шляхом. Щодо українців, то їм важливо бути стриманими, аби не потрапити у "пастки провокацій", які створює Росія.

"Робляться спроби назвати вас агресором, щоб розставити пастки, в які ви повинні потрапити. Тому ми закликаємо вас і надалі відстоювати те, що ви завжди відстоювали, у тому числі мир та спільні цінності. Багато росіян хочуть, щоб те, що відбувається у вашій країні, відбувалося у них", – додала Нуланд.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: