fbpx
Сьогодні
12:10 02 Гру 2021

29,5 млн грн на недитячу боротьбу дітей з раком. Українці об'єднали зусилля для допомоги онкохворим дітям у безпрецедентній за масштабами національній благодійній акції "Мене це стосується! А тебе?"

English version here

За чотири тижні українці зібрали для дітей з онко 29,5 мільйонів гривень купуючи благодійні товари в мережі АТБ. Ці кошти допоможуть онкохворим дітям лікуватися якісніше зараз і в майбутньому.   

З 1 по 30 листопада Всеукраїнський благодійний фонд «АТБ» за участі компанії «АТБ-маркет» долучилися до допомоги онкохворим дітям та провели благодійну акцію «Мене це стосується! А тебе?». Купуючи спеціальні благодійні товари та товари партнерів у понад 1200 магазинів мережі «АТБ» по всій країні, українці допомогли зібрати понад 29,5 мільйонів гривень на допомогу онкохворим дітям — підопічним фонду «Таблеточки». Продаж спеціальних благодійних товарів акції продовжується, щоб зібрати щонайменше 30 мільйонів гривень.

Благодійна акція стала унікальною, як за масштабами її проведення, так і за кількістю долучених до неї українських зірок. Активну участь у реалізації благодійної ініціативи взяли 13 відомих українців: Олег Винник, Ольга Сумська, Наталія Могилевська, Анна Трінчер, Богдан Шелудяк, Ектор Хіменес-Браво, Jerry Heil, Оля Полякова, Анна Буткевич, Володимир Остапчук, Злата Огнєвіч, DZIDZIO, KAZKA. 

Анна Буткевич

Зібрані кошти будуть спрямовані на термінові потреби дітей і на інфраструктурні зміни в регіональних онкоцентрах. Таким чином вдасться покращити якість лікування не тільки тих дітей, які лікуються сьогодні, а й тих, які лікуватимуться в наступні роки.

«Вже другий рік поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «АТБ» разом з найбільшою мережею супермаркетів України «АТБ-маркет» дають можливість мільйонам українців долучитися до благодійності і у такий простий спосіб подарувати дітям з онко шанс на якісне лікування та одужання. Ми дякуємо кожному, хто став частиною цієї неймовірної історії: команді АТБ, брендам-партнерам, агентствам, зіркам і їхнім командам, і кожному, кожному українцю, який купував добрі товари! Сьогодні в Україні одужує лише половина онкохворих дітей, а в розвинених країнах – понад 80%. І саме завдяки таким масштабним благодійним проектам і участі кожного стають можливими системні зміни, які покращують статистику дитячого раку», —підкреслює директорка зі стратегічних партнерств фонду «Таблеточки» Світлана Пугач.

Анна Буткевич

На благодійному вечорі відомі українці також збирали гроші для допомоги онкохворим дітям. Так, бізнесвумен Анна Буткевич пожертвувала 500 тис. грн

"Це не перша благодійна акція, яку реалізує наш фонд. Але цього року саме ця – особлива та найвідповідальніша. І за масштабами її проведення, і за долученням до неї великої кількості українських зірок, а головне, за вкрай важливою місією – допомоги онкохворим дітям, які потребують термінового лікування. Ми щиро вдячні всім нашим партнерам, кожному покупцеві, хто не залишився осторонь, підтримував та брав активну участь у реалізації нашої спільної з благодійним фондом «Таблеточки» ініціативи. Сьогодні ми всі побачили, що допомагати – це дійсно просто, особливо коли це стосується кожного з нас», говорить директор Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ» Сергій Демченко.

У всеукраїнській благодійній акції брали участь товари торгових марок: Pepsi, Lays, Yarych, Водный мир, Roshen, SPLAT, Хрещатик, Каштан, MacCoffee, Jacobs, Щедрий Дар, Huggies, Малятко, Start!, Henkel, P&G, Суши повар, Hokkaido club, Izobiliti, Хрус team, Levada, Kotex, Фрекен Бок, КОМО, Nivea, Машенька, Milka, Бон Буассон, Carte Noire, Art Nation.

Партнери благодійної акції: рекламна агенція Leo Burnett Ukraine, відео продакшн повного циклу Contrabas video production, медіа-агенція OMD Media Group, агенція FFFACE.ME, агентство по роботі з інфлюенсерами WhyNot? Enot.

«Таблеточки» благодійний фонд, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім'ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні. За час роботи фонду понад 5500 сімей отримали адресну допомогу.

Благодійна організація «Всеукраїнський благодійний фонд АТБ» заснована у 2017 році. Головною метою діяльності фонду є всебічна підтримка та допомога різноманітним верствам населення: воїнам АТО/ООС та їхнім родинам, вимушеним переселенцям, пенсіонерам, людям з інвалідністю, багатодітним сім'ям, дітям, які потребують термінового лікування. 

За час роботи фонду було проведено декілька всеукраїнських благодійних програм: «Дерево життя», «Благодій», «Цукерка добра» тощо, спрямованих на цільову підтримку та допомогу дитячим лікувальним закладам України. В рамках реалізації цих програм обласним дитячим лікарням фонд передав сучасне медичне обладнання та необхідні витратні матеріали на суму понад 7 мільйонів гривень. Минулого року завдяки акції «Мене це стосується! А тебе?»  діти в 10 онкоцентрах України отримали допомогу на понад 10 мільйонів гривень.

Компанія  «АТБ-маркет» керує найбільшою в Україні мережею продуктових магазинів «АТБ», котра на сьогодні налічує понад 1200 магазинів в усіх регіонах країни. Щодня через магазини мережі проходять понад 4 мільйонів покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: