fbpx
Сьогодні
18:55 01 Гру 2021

На адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом відкрилися пункти вакцинації від COVID-19

На КПВВ "Каланчак" і "Чонгар" у Херсонські області відкрилися пункти вакцинації від COVID-19. Усі охочі зможуть зробити щеплення.

Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"З понеділка по п'ятницю з 09:00 до 15:00 працюватимуть мобільні бригади у складі одного лікаря та медичної сестри. Пункти вакцинації на контрольних пунктах в'їзду-виїзду мають необхідне обладнання, а також забезпечені медичними працівниками, які здійснюватимуть відповідні маніпуляції", – йдеться у повідомленні.

пункти вакцинації від COVID-19 крим

У пунктах щеплення на КПВВ доступні вакцини Pfizer, Moderna та Coronavac. Громадянам видаватимуть довідки про щеплення, а також вноситимуть дані про вакцинацію до електронної медичної системи.

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук наголосила, що це було одне з пріорітетних завдань на КПВВ. Тепер громадянам буле легше перетинати адмінмежу із Херсонською областю.

пункти вакцинації від COVID-19 крим

"Відтепер кримчани зможуть отримати якісні медичні послуги прямо на КПВВ. Це значно полегшить процес перетину адмінмежі АР Крим та м.Севастополя з Херсонською областю", – зазначила Верещук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: