fbpx
Сьогодні
12:47 01 Гру 2021

Арахамія прокоментував розслідування щодо ймовірних зустрічей Ахметова у Вільнюсі

Фото Слуга Народу

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія натякає, що олігарх Рінат Ахметов фінансує створення нової політичної сили, яка б протистояла "Слузі народу".

Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту.

"Класне розслідування. Треба подивитися, де буде. Останнє розслідування пана Ткача (про відпочинок Володимира Зеленського та Андрія Єрмака у "Синьогорі" – УП) на "Україні 24" йшло цілодобово. Сьогодні включу і буду дивитися, скільки разів повторять розслідування пана Ткача по Вільнюсу на "Україна 24", – сказав Арахамія.

На думку Арахамії, це відео може довести, що Ткач "не працює на олігархів, а знімає про всіх".

На запитання, чи може йтися про створення нової політичної сили, яка складатиме конкуренцію партії "Слуга народу", Арахамія відповів, що Олександр Корнієнко "блок РАЯ (Разумков, Аваков, Яценюк – ред.) анонсував ще задовго до ВІльнюса".

На зауваження, що "Р (Разумкова – ред.) не було у Вільнюсі, Арахамія сказав, що Р там генеральний спонсор тусовочки".

"Йде відкрите фінансування і розхитування. Ви що думаєте, пан Соха ідеологічний "тушка", що вийшов? Я думаю, що він узяв від півмільйона до мільйона доларів від одного з героїв розслідування пана Ткача", – додав Арахамія.

Довідка

1 грудня вийшов сюжет "Української правди" про те, що 22 листопада телеведучий Савік Шустер святкував у Вільнюсі свій день народження з відомими особистостями та політиками, одночасно у Вільнюсі перебував бізнесмен Рінат Ахметов.

За інформацією джерела УП у політичних колах, у Вільнюсі Ахметов обговорював можливих кандидатів на майбутніх парламентських та президентських виборах.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: